Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiełbasą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa krakowska 200 gram
kapusta pekińska 1 szt.
ocet balsamiczny 4 łyżki
musztarda 1 łyżka
papryka czerwona 1 szt.
sól do smaku
ogórek świeży 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiełbasą

Kiełbasę obieramy ze skóry, kroimy w drobną kostkę. Ogórek myjemy, kroimy na cienkie plasterki. Kapustę szatkujemy drobno. Paprykę myjemy, kroimy w paski. Wszystkie składniki łączymy. Przygotowujemy sos: mieszamy ocet z musztardą z odrobiną soli i pieprzu do smaku. Polewamy nim sałatkę. Delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlena/Kinia 09.11.2011 16:50
dziękuje:)
artur7 09.11.2011 15:00
mniam
ronald88 09.11.2011 09:36
suuper

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak