Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
ziemniaki 5 sztuk
mięso wieprzowe 50 dag
bulion warzywny 1/2 litra
przyprawa Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak

Kapustę kiszoną gotujemy do miękkości.Mięso kroimy w kostkę,podsmażamy.Dodajemy do kapusty.Gotujemy osobno ziemniaki pokrojone w kostkę.Łączymy ziemniaki z kapuśniakiem doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 04.09.2011 14:34
Też tak robię, doskonała na zimowy obiad
AgaS10 16.05.2011 13:49
uwielbiam kapuśniak:)
ronald88 15.05.2011 10:40
super
jola1512 09.05.2011 09:39
pycha
marcia71 10.02.2011 12:05
ja robię na boczku a reszta tak samo:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak