Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Matiasy z musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 1 kg
musztarda 6-7 łyżek
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Matiasy z musztardą

Matiasy wymoczyć. Posmarować musztardą i zwinąć w rulonik, spiąć wykałaczką. Śledzie ułożyć w słoiku i zalać oliwą z oliwek. Przechowywać w chłodnym miejscu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 06.09.2013 18:52
Z musztardą ich jeszcze nie jadłam, ale wypróbuję.
olkaaa 22.02.2013 21:35
bardzo fajne
Wafelek2601 17.06.2012 21:52
super
Magdalena1110 14.11.2011 16:44
fajne
MAR3STA 12.11.2011 19:19
fajne rybki
Natalia37
Natalia37 08.11.2011 19:54
świetny przepis
suzana 08.11.2011 19:43
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak