Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowy blok

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt
woda 1/2 szkl
cukier 2 szkl
kakao 6 łyżki
bakalie do smaku
mleko w proszku 1/2 kg
herbatniki

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowy blok

wodę cukier margarynę zagotować kakao i mleko wymieszać i ciągle mieszając wlać wodę z cukrem i magaryną do masy dodać bakalie i pokruszone herbatniki formę keksową wysmarować tłuszczem i przełożyć do niej masę włożyć do lodówki do zastygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 21.07.2012 09:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak