Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga złocista

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panga 2 filety
pietruszka 1 pęczek
bułka tarta pikantna 1 szklanka
jajko 1 sztuka
curry do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Panga złocista

Pietruszkę posiekać. Rybę opłukać. Skropić sokiem z cytryny. Przyprawić pieprzem i curry. Natrzeć pietruszką. Odstawić na godzinę. Jajko rozmącić. Następnie kawałki ryby obtoczyć w jajku i w bułce tartej. Obsmażyć na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 21.11.2011 16:58
pycha
krystyna24 11.11.2011 14:34
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak