Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 filety
sól do smaku
pieprz do smaku
bazylia DO SMAKU
Czosnek suszony Prymat do smaku
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
ser żółty 100 gram
mąka 2 łyżki
jogurt naturalny 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Panga pod pierzynką

Rybę oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące, usmażyć z obu stron na złoty kolor. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Z jogurtu, bazylii, czosnku, musztardy i majonezu przygotować sos i polać nim rybę. Całość posypać startym żółtym serem. Zapiekać w piekarniku w temp. 120-150 st.ok 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 08.11.2011 13:17
nie lubię pangi - w ogóle nie ma smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak