Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsne do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z rosołu 2 szklanki
cebula 2 sztuki
bulion 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsne do pierogów

Mięso mielimy z bulionem. Dodajemy zeszkloną cebulę. Takim nadzieniem możemy nadziewać pierogi i krokiety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 08.11.2011 21:13
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak