Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokardki z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

farfalle 500 g
pieczarki 500 g
cebula 3 szt
kukurydza puszka 1
przyprawa uniwersalna Kucharek
jajko 4 szt
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kokardki z pieczarkami

Makaron gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie.
Cebulę obieramy, drobno kroimy i podsmażamy na oleju. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i dodajemy do cebuli. Doprawiamy przyprawą uniwersalną i podsmażamy.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki łączymy. Dodajemy majonez i mieszamy całość.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 12.11.2011 22:52
na pewno wyprobuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak