Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz meksykański

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 80 dag
fasola biała 1 puszka
fasola czerwona 1 puszka
kukurydza 1 puszka
groszek konserwowy 1 puszka
sól do smaku
przyprawa do potraw Kucharek do smaku
bulion 1 kostka
cebula 2 szt
papryka 4 szt
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz meksykański

Cebulę pokroić dowolnie, paprykę w paski i razem podsmażyć. Do tego dodać mięso mielone i smażyć około 15 minut. Puszki odcedzić i dodać do mięsa, dodać przyprawy i kostkę, jeśli będzie za gęste dolać trochę wody. Gotować pod przykryciem na małym ogniu 15-20 minut.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał G 18.10.2013 12:37
rewelacyjny
Margo1 28.12.2012 18:21
pyszny
Margo1 28.12.2012 18:21
pyszny
Kuchareczka2 26.06.2012 09:31
pyszności
fictor123 21.05.2012 14:26
super
RenataZ-et 04.05.2012 21:48
rewelacja
teresa18 20.04.2012 10:42
zapowiada się pysznie
Anio?eczek 12.04.2012 20:53
fajne
Seba 31.03.2012 10:49
smaczny
Anna152 24.03.2012 07:56
wspamialy
Łukasz15 10.03.2012 09:32
extra
joanna77 23.01.2012 11:10
super
Elżbieta17 02.01.2012 23:00
super:)
katarzyna71 13.11.2011 09:51
uwielbiam ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak