Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser panierowany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
masło
ser salami 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ser panierowany

Z sera żółtego kroimy plastry grubości ok 1 cm .Jajko rozbijamy i mieszamy widelcem lekko solimy . Plaster sera obtaczamy w jajku potem wtartej bułce. Na patelni rozpuszczamy masło i smażymy ser na złoty kolor .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 04.06.2013 16:34
lubię to :)
SylwiaMagdaSabin 08.11.2011 11:57
smaczne
SylwiaMagdaSabin 08.11.2011 11:57
smaczne
Justyna Jussstiii 08.11.2011 09:36
super
iwa643 08.11.2011 05:52
Można podać z ketchupem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak