Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga zapiekana w migdałach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 kawałki
migdały w płatkach 100 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 gram
jajko 1 sztuka
mąka 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Panga zapiekana w migdałach

Rozmrożone filety z Pangi panierujemy w mące, następnie jajku, a na koniec w bułce tartej wymieszanej z migdałami. Smażymy na oleju na złoto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak