Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosennny obiad

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 250 gram
pierś kurczaka ze skórą 1 szt
Koperek suszony Prymat 1 łyżeczka
Grill przyprawa klasyczna Prymat 1 łyżeczka
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosennny obiad

fasolę gotujemy w osolonej wodzie. Obrane ziemniaki również. Pierś z kurczaka dzielimy w poprzek na pół. Posypujemy przyprawą do grillowania. Grilujemy okolo 6 minut.
Na talerz wykładamy ziemniaki, fasolę i pierś z kurczaka. Posypujemy koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 22.06.2012 13:56
smaczny obiadek
tomek18 05.03.2012 10:49
pycha
jolanta19 30.12.2011 20:01
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak