Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z ogórkiem kiszonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
majonez tradycyjny 3 łyżki
ogórki kiszone 4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z ogórkiem kiszonym

makrelę obieramy z ości. Ogórki, cebulę i jajka kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z rybą i pozostałymi składnikami.
Podajemy ze świeżym chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 05.02.2012 10:37
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak