Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śmietanowa potrawka z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 2 sztuki
śmietana 400 gram
koper świeży 1 pęczek
serek topiony 2 trójkąciki
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Śmietanowa potrawka z kurczaka

Udka z kurczaka gotujemy. Po ugotowaniu obieramy z nich mięso.
W osobnym garnku gotujemy szklankę wody. Do niej dodajemy kostki rosołowe i serek topiony. Po zagotowaniu dodajemy śmietanę i koperek.

Podajemy z makaronem lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 08.11.2011 08:02
bym taką zjadł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak