Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w szlafroczkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
parówki 1 opakowanie
ser gouda 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w szlafroczkach

Ciasto francuskie dzielimy na 12 kawałków. Na każdy kładziemy kawałek Goudy. Na to parówka i zawijamy. Całość smarujemy jajkiem i posypujemy sezamem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona43 17.11.2011 21:45
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak