Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany Camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 1 sztuka
jajko 1 sztuka
bułka tarta pikantna 1/2 SZKLANKI
konfitura wiśniowa
sałata chrupiąca 1 liść

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany Camembert

Schłodzonego camemberta obtaczamy w jajku, a następnie w bułce tartej, ponownie w jajku i znów w bułce tartej.
Na patelni rozgrzewamy olej, kiedy już jest gorący wkładamy do niego ser.

W osobnym garnuszku rozgrzewamy konfiturę wiśniową.

W między czasie, zajmijmy się przygotowaniem talerza.

Nasza redakcja miała trochę czasu, więc na talerzu znaleźć wzorki z konfitury wiśniowej. Na nim sałata i owoce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 25.06.2012 11:35
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak