Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażan zapiekany z serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser pleśniowy
suszone pomidory
bakłażan

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan zapiekany z serem pleśniowym

1. Bakłażan podzielnic na 4 łódeczki
2. Każdą cześć oddzielnie ułożyć na folii aluminiowej
3. Do środka włożyć różne rodzaje sera pleśniowego wg uznania
4. Posypać suszonymi pomidorami
5. Bakłażany szczelnie zawinąć folią
6. Zapiekać w piekarniku 20 minut
7. Na grilu tez by się udały

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

swic 09.09.2010 08:56
ooooooooo to jest to!
Zofia12 28.06.2010 08:44
Szybkie i pyszne, polecam!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak