Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej z winogronami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1szt
pomarańcz 3szt
orzechy włoskie 20dag
ser feta opakowanie
oliwa 4łyżki
sok z cytryny 1szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej z winogronami

Kapustę oczyścić i pokroić w paski. Winogrona przekroić na połówki i usunąć pestki, pomarańcze obrać, podzielić na cząstki. Orzechy pokroić i uprażyć na patelni. Ser pokroić w kostkę. Wszystko wymieszać skropić sokiem z cytryny, dodać oliwę. Wymieszać ponownie i doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak