Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty kiszonej i buraczków czerwonych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5kg
buraki ćwikłowe 3szt
cebula 2szt
szczypior 0,5pęczka
kminek łyżeczka
oliwa 3łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty kiszonej i buraczków czerwonych

Kapustę pokroić. Buraczki ugotować, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i szczypior drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać kminek i oliwę. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak