Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
boczek wędzony 6 plastrów
ziemniaki 5 szt
pomidor 2 szt
czosnek 3 ząbki
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
bulion 1 szt
Ziele angielskie całe Prymat 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak

Kapustę zalewamy wodą, dodajemy kostkę, pokrojone w kostkę ziemniaki, przyprawy, masło, posiekany czosnek i obrane ze skórki pomidory. Gotujemy do miękkości kapusty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 25.01.2013 11:01
ja dodaję jeszcze troche suszonych grzybów
Krystyna32 11.11.2012 03:52
super
suzana 14.07.2012 11:00
świetny!!
suzana 14.07.2012 11:00
świetny!!
suzana 14.07.2012 11:00
świetny!!
suzana 14.07.2012 11:00
świetny!!
suzana 14.07.2012 11:00
świetny!!
gacopierz23 28.06.2012 10:46
smaczne
Norgiusz 24.06.2012 15:46
super zupa
Wacław 27.05.2012 17:31
bardzo lubię
ben-ka 02.02.2012 08:43
jak ja dawno nie gotowałam kapuśniaku.
owca441 27.12.2011 16:06
super
owca441 27.12.2011 16:06
super
teresa18 27.11.2011 08:10
bardzo lubię
traktorek 18.11.2011 17:19
przepyszny
Tika4444 17.11.2011 08:04
ciekawy przepis
berys18 16.11.2011 19:11
super kapuśniak
berys18 16.11.2011 19:11
super kapuśniak
berys18 16.11.2011 19:11
super kapuśniak
misia53 12.11.2011 12:31
w takim zestawieniu nie jadłam , ciekawy smak....
Motorek 09.11.2011 11:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak