Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatna pierś w papryce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 szt
papryka czerwona 1 szt
Stek z grilla Prymat
masło
natka pietruszki
bulion drobiowy 1 kostka
papryka marynowana 3 kawałki

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatna pierś w papryce

Pierś z kurczaka posypujemy przyprawą do steków . Smażymy na maśle z obu stron .Nastepnie podlewamy odrobina wody i dusimy . Papryki kroimy w paseczki dodajemy na patelnie .Podlewamy bulionem kilka łyżek i dusimy . Podajemy ozdobione natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 22.11.2011 15:38
wyśmienita:)
Emilia22 07.11.2011 08:46
fajnie wygląda
iwa643 07.11.2011 06:33
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak