Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halloweenowe mózgi

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka truskawkowa 1 opakowanie
mleko 200 ml
woda 500 ml
sok malinowy
bita śmietana 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Halloweenowe mózgi

Galaretkę rozpuścić w 500 ml gotowanej wody. Następnie przelać do płaskich naczyń i odstawić do całkowitego stężenia. Gdy już będą całkowicie stężone pokroić je w kostkę i dać do kieliszków lub szklanek. Następnie śnieżkę ubić z 200 ml mleka. Przełożyć do dekoratorki i wyrobić po trochu do każdego kieliszka (szklanki). Na koniec polać sokiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 08.08.2012 22:40
nazwa to ci wyszła świetna ha ha
MAR3STA 01.07.2012 20:25
super
smakowita 19.11.2011 22:34
super pomysł
Katarzyna/kate1980 09.11.2011 20:49
fajna nazwa
Mysiunia 08.11.2011 16:52
smaczny deserek:)
gosia47-47 08.11.2011 08:44
super
aginaa 07.11.2011 17:05
pomyslowa nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak