Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola z cebula

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
cebula 6 małych
masło 4 łyżi
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola z cebula

Fasol włożyć do takiej ilości wody aby fasola była ledwo przykryta gotować bez przykrycia aż do miękkości cebulę pokraajć na ćwiartki i dusić do mikkości w maśle pod przykryciem wymieszać z ugotowaną i odcedzoną fasolą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak