Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparogowa mrożona z wody

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
sól 1 szczypta
fasola 1/2 kg
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparogowa mrożona z wody

zamrożoną fasolą wrzucić do wrzącej osolonej wody gotować przez 15 minut bez pokrywki następnie odcedzic posypac posiekanymi jajkami polać stopionym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak