Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
marchewka duża
cebula duża
wieprzowina 30 dag
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta według Agi

Mięso myjemy,kroimy w kostkę i podsmażamy na patelce.Na drugiej sporej patelni rozgrzewamy odrobinę oleju.Wkładamy pociętą kiszoną kapustę,dodajemy poszatkowaną cebulę i obraną,startą na grubej tartce marchewkę.Wszystko smażymy dość długo na niewielkim ogniu.Dodajemy miekkie mieso,doprawiamy do smaku sola i pieprzem.Mozna podać jako osobne danie lub do ziemniaczków.Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 29.11.2011 09:39
pychotka :)
gottrina 23.11.2011 10:52
super smaczna taka kapustka
Henryka2 19.11.2011 18:48
Apetyczna kapustka a dodatkowo podoba mi się,że nie nazywasz jej bigosem! :)
joanna77 12.11.2011 20:31
mam na nią chrapkę
Ania67 10.11.2011 16:03
uwielbiam
smakowita 08.11.2011 21:13
smaczna kapustka taka bardzo lubię
Kuchareczekjeden 08.11.2011 20:24
ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak