Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga zapiekana z serem według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 60 kg
mleko
sól
jajko
bułka tarta pikantna
ser żółty kilka plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Panga zapiekana z serem według Agi

Rybkę moczymy godzinkę w mleku.Osączamy,posypujemy sola i pieprzem.Panierujemy w jaku i bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.Pod koniec na każdym kawałku układamy po plasterku żółtego sera i trzymamy na ogniu aż ser się rozpuści.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 15.07.2012 00:15
super pomysł
Justyna87 29.02.2012 16:45
pycha
Ada-Gaba 26.02.2012 07:46
pięknie podane
irenka 31.01.2012 11:57
lubi? ryb?
Krystyna32 24.01.2012 10:24
pycha
Joanna108
Joanna108 10.01.2012 20:04
mniam
joanna77 12.11.2011 20:27
pyszna
Ania67 11.11.2011 13:47
wygląda zachęcająco
Ania67 11.11.2011 13:47
wygląda zachęcająco
Mariusz10 09.11.2011 22:44
super
Kuchareczekjeden 08.11.2011 20:26
apetyczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak