Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 1kg
szynka 15dag
jaja 4szt
ogórki kiszone 4szt
groszek zielony puszka
majonez 2łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasolkę oczyścić i gotować w osolonej wodzie przez 5min. Przelać zimną wodą, ostudzić i pokroić na mniejsze części. Szynkę i obrane ze skórki ogórki pokroić w paseczki. Ugotowane jaja pokroić w kostkę. Groszek odcedzić. Wszystko wymieszać, dodać śmietanę i majonez.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak