Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z buraczków czerwonych i szynki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone 0,5kg
biała fasola puszka
ogórki kiszone 5szt
por 1szt
szynka 20dag
majonez słoik
jogurt naturalny 1szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z buraczków czerwonych i szynki

Buraki ugotować, obrać i pokroić w słupki. Por pokroić w krążki, posolić i odcisnąć sok. Ogórki i szynkę pokroić w paski. Fasolę odcedzić. Wszystko dobrze wymieszać, dodać majonez,jogurt i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak