Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kopertki szpinakowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto kruche 1 szt
szpinak 50 dkg
ser camembert 20 dkg
masło
sól
pieprz
mleko 2 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: kopertki szpinakowe

szpinak drobno kroimy i dusimy z melkiem do miękkości dodajemy ser i mieszamy doprawimay do smaku. Ciasto dzielimy na trójkąty na każdy nakładamy farsz sklejamy boki i pieczemy na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia37
Natalia37 06.11.2011 09:44
jak ktoś lubi szpinak :)
agnieszka214 06.11.2011 08:44
mozna wierzch posypać serem żółtym
agnieszka214 06.11.2011 08:44
mozna wierzch posypać serem żółtym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak