Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z kiszonych ogórków z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kwaszone 300 g
wywar mięsny 4 szkl
masło 1 łyżeczka
sól, pieprz
natka pietruszki
ryż 3/4 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z kiszonych ogórków z ryżem

Ogórki zetrzeć na tarce o dużych oczach i dusic 5 min na maśle. Wrzucic do wywaru, gotować 20 min. Dodać ryż i zagotować Przyprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak