Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 15 dag
cebula 1 sztuka
marchew 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
olej sojowy 1 łyżka
sok cytrynowy
cukier
natka pietruszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę dokładnie umyć i pokrakrajać w makaronik. Marchew obrać i zetrzeć na tarce. Cebulę i jabłko obrać i drobno pokroić. Połączyć składniki. Olej doprawić sokiem z cytryny, solą, pieprzem, cukrem i polać surówkę. Posypać posiekaną natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 29.12.2011 19:11
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak