Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z kiszoną kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
por 1 szt.
mąka 4 łyżki
keczup pikantny do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
kapusta biała 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z kiszoną kapustą

Karkówkę pokroić w plastry i rozbić tłuczkiem,każdy kotlet posmarować keczupem i przyprawić,kapustę odcisnąć a por pokroić w kostki,na każdym kotlecie ułożyć kapustę i pora,kotlety ciasno zwinąć,roladki obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju,następnie podlać wodą i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiertlo102
wiertlo102 06.11.2011 14:18
mniaama

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak