Niedzielna przekąska

Niedzielna przekąska

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • polędwica wołowa

    200 g
  • oliwa

    4 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżeczka
  • sól, cukier, pieprz

    do smaku
  • tymianek

    2 (posiekany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon. Ocet wymieszać ze szczyptą soli, pieprzu i cukru. Dodać oliwę.. Przyprawić tymiankiem. Mięso pokroić na cienkie plasterki, polac przygotowaną zaprawką. Odczekać 1h. Piec na mocno rozgrzanym oleju do zrumienienia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Adamorek

13.04.2011 23:15
no ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat