Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 średnia główka
  • rodzynki

    5 dag
  • sól

    - -
  • majonez

    2 łyżki
  • śmietana

    2 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżeczka
  • kurkuma

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, posolić w misce i odstawić na kilka minut. Rodzynki umyć i namoczyć. Składniki sosu wymieszać. Rodzynki osączyć, dodać do kapusty, wlać sos i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (37)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

sunnymood

05.11.2011 10:34
dobra:)

Anna146

06.07.2011 07:16
rodzynki wolę w serniku a nie w sałatce

jasiek

25.05.2011 10:33
świetna

jasiek

25.05.2011 10:33
świetna

iga2

09.05.2011 22:55
pyszności

ada12302

06.05.2011 23:03
świetna

Magdalena80

27.04.2011 23:48
na taką chętnie się skuszę

kotlet

27.04.2011 23:17
uwielbiam takie suróweczki

gosia561

18.04.2011 10:15
fajne i zdrowe

Jaheira11

01.04.2011 23:51
pyszna i zdrowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat