Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienna rozkosz

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuki
pestki słonecznika garść
suszone morele garść
migdały garść
cynamon Prymat do smaku
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna rozkosz

Kroki postępowania

1
Wydrąż do połowy środki jabłek,wsyp do środka trochę cynamonu a następnie włóż do środka suszone nasiona.
Krok 1 - Jesienna rozkosz foto
2
Zawiń jabłka w folię, tak jak widać na obrazku.
Krok 2 - Jesienna rozkosz foto
3
Zawinięte jabłka włóż do rozgrzanego piekarnika(180 stopni) na 15-20 minut.
Krok 3 - Jesienna rozkosz foto
4
Po wyjęciu wyjmij jabłka z folii i przełóż je na talerzyk:)Smacznego:D
Krok 4 - Jesienna rozkosz foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 22.03.2012 10:10
mniam
Ewelina47 26.02.2012 20:58
chętnie bym zjadła
Beatris 20.01.2012 13:00
Dobrze, że jabłka są przez cały rok. Ta rozkosz może być więc całoroczna.
caralajna 07.01.2012 21:57
fajna zdrowa słodka przekąska.. :)
Ela15 03.01.2012 06:31
super pomysł
dianix 15.12.2011 12:56
fajny pomysl. nigdy sie z takim nie spotkałam
Wacław 21.11.2011 10:39
pyszny ten deser !
rjustysia 20.11.2011 11:54
Sprawiają wrażenie naprawdę świetnych :)
kate.500 16.11.2011 19:12
w weekend wyprobuje, bo wygladaja pysznie...
Mysiunia 13.11.2011 08:05
jakie dobre:)
Lotar 05.11.2011 15:45
Bardzo lubię takie jabłka, ale wolę z grilla :-)
Misiabe 05.11.2011 15:09
Pyyycha!
Magdalena67 05.11.2011 13:05
Nazwa rozkoszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak