Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
cebula 1 sztuka
sól do smaku
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z cebulką

Cebulę obrać i pokroić w talarki. Rozłączyć obręcze i wrzucić na rozgrzany tłuszcz na patelni. Pozostawić do zeszklenia się cebuli na złoty kolor. Rozbić jajka w cebulę i łopatką jeszcze chwilę mieszając podsmażać. Posmolić i popieprzyć do smaku i wyłożyć na talerz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak