Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone szaszłyki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wieprzowa 0,5 kg
cukinie małe 2 szt
Marynata do mięs klasyczna Prymat
papryka czerwona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone szaszłyki

Szynkę kroimy w kostkę i na kilka godzin przed pieczeniem smarujemy dokładnie marynatą klasyczną Prymat, Warzywa kroimy i posypujemy ziołami prowansalskimi. Nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków i zapiekamy około 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 02.03.2012 18:32
lubię
Rogalik 25.06.2011 22:03
super
Anita21 19.06.2011 22:48
apetyczne
Kate131 16.05.2011 07:18
śliczne
matii6 12.04.2011 19:50
extra wyszły
irenka 08.02.2011 21:11
smaczne
alaaa 22.01.2011 16:51
pyszne
ewelinapac 10.12.2010 22:33
zjadła bym
Patrycja40 24.09.2010 08:47
bardzo fajne
polly66 12.09.2010 09:20
ładne:0 dawno już nie jadłam
kakiaa 18.07.2010 01:25
Wyglądają przepysznie:)
Jolanta40 03.07.2010 08:40
akurat dzisiaj też je przygotowuję, tylko że na grilla :)
Natalia/tubisiek 03.07.2010 07:12
aż nabrałam na nie ochoty :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak