Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wedzonej ryby

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wędzona ryba 150 gram
twaróg 150 gram
śmietana 3 lyzki
szczypiorek posiekany 1 lyzka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wedzonej ryby

Rybe obieramy ze skorki.Usuwamy osci siekamy.Serrozkruszamyi ucieramy ze smietana.Dodajemy posiekana rybe i szczypiorek.Dokladnie mieszamy i ucieramy.Doprawiamy do smaku pieprzem i sola.

mazna dodac tez dwa posiekane jajka na twardo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak