pasta z wedzonej ryby

pasta z wedzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wędzona ryba

    150 gram
  • twaróg

    150 gram
  • śmietana

    3 lyzki
  • szczypiorek posiekany

    1 lyzka
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe obieramy ze skorki.Usuwamy osci siekamy.Serrozkruszamyi ucieramy ze smietana.Dodajemy posiekana rybe i szczypiorek.Dokladnie mieszamy i ucieramy.Doprawiamy do smaku pieprzem i sola.

mazna dodac tez dwa posiekane jajka na twardo.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat