Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczarkowy domowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
cebula 1 szt
śmietana 18 proc 1 szt
olej
mleko 2 szkl
majerenek
cąber
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowy domowy

1. pieczarki pokroic i smsżyć na oleju.gdy pieczarki sie podsmażą podlej jemlekiem. Następniedodaj drobno pokrojoną cebule. gdy pieczarki będą już miekie dodaj majerenek i cząber.na koniec zaciągnij sos śmietana z łyżką mąki i chwile gotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia37
Natalia37 04.11.2011 18:29
świetnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak