Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata kolorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata zielona strzępiasta 0,5szt
sałata czerwona strzępiasta 0,5szt
kukurydza (minikolby) słoik
płatki migdałowe 5dag
orzechy włoskie 5dag
Sos sałatkowy:

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata kolorowa

Sałatę umyć, rozdrobnić. Oliwki i grzyby pokroić. Kolby kukurydzy przekroić na 3 części. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać sos sałatkowy przygotowany wg. przepisu. Ponownie wymieszać. Uprażonymi na patelni migdałami i orzechami posypać wierzch sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak