Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warzywna z pekińskiej i tuńczykla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
cebula biała 1 szt
groszek 4 łyżki
tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt
pomidor 1 szt
sól
pieprz
papryka czerwona 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warzywna z pekińskiej i tuńczykla

Kapustę kroimy w paseczki . Cebule w piórka . Pomidora obieramy z skórki i kroimy w kostkę .Groszek odcedzamy . Paprykę kroimy w paseczki potem w kostkę Wszystkie składniki łączymy .Dodajemy tuńczyka woleju i mieszamy .Doprawiamy pieprzem do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 04.11.2011 23:44
pychotka
kriso 04.11.2011 19:45
rewelacja
aginaa 04.11.2011 17:12
smaczna
Agnieszka_B 04.11.2011 14:40
Jak zawsze kolorowo... Chciałoby się od razu zjeść:)
ronald88 04.11.2011 08:21
polecam gorąco polecam
ronald88 04.11.2011 08:21
polecam gorąco polecam
iwa643 04.11.2011 06:24
Mozna dodać szczypior

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak