Składniki:
maślaki | 40 dag |
cebul | 2 średnie |
smietana 18% | 1 szt. |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
koperek | 1 łyżka |
woda | 1/4 szklanki |
Bulion grzybowy | 1 szt. |
maślaki | 40 dag |
cebul | 2 średnie |
smietana 18% | 1 szt. |
mąka | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
koperek | 1 łyżka |
woda | 1/4 szklanki |
Bulion grzybowy | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: