Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baranina z cytryną

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 1 kg
cytryna
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
oregano 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Baranina z cytryną

Umyte mięso pokroić w kostkę i włożyć do kamiennego garnka, skropić sokiem z cytryny i oprószyć przyprawami. Odstawić na 1 godz. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego i upiec w piekarniku, polewając marynatą z mięsa ok. 50 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 14.01.2014 10:08
z chęcia bym spróbowała
Dorian 12.10.2013 20:28
pyszne miesko
Milena87 12.02.2013 09:37
nie jadłam nigdy baraniny, na pewno smaczna
aisza1 29.01.2013 14:46
smaczne
Dorota37 21.01.2013 13:18
chętnie bym spróbowała
Beata23 31.12.2012 12:53
super potrawa
berys18 28.10.2012 18:36
z chęcia bym spróbowała
Pani Domu 19.09.2012 10:43
fajny pomysł
cooleczka 29.08.2012 17:46
wyborna
Ada-Gaba 24.08.2012 09:44
świetny przepis
Dorota59 22.07.2012 13:22
bardzo smaczne
Łukasz15 22.05.2012 08:28
pycha
Anna152 10.05.2012 16:10
super!
fictor123 10.04.2012 07:45
mniam
RenataZ-et 03.03.2012 00:35
super
IKrakowianka 31.12.2011 17:10
smaczne
mirosława4 28.12.2011 17:49
ciekawe jak smakuje takie mięsko nigdy nie miałam okazji pojeść
Mariusz10 01.12.2011 18:46
super
Monika193
Monika193 22.11.2011 18:30
super
romanrafal
romanrafal 21.11.2011 14:20
ciekawy przepis
Wafelek2601 18.11.2011 09:32
świetny przepis
Wacław 10.11.2011 18:14
na pewno pyszne !
Wacław 10.11.2011 18:14
na pewno pyszne !
Justa32 08.11.2011 08:40
nie jadłam ,pewnie smaczne!!!
suzana 03.11.2011 19:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak