Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
cebula biała 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
groszek konserwowy 1/2 puszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z tuńczykiem

Kapustę myjemy suszymy i kroimy w paseczki . Cebule obieramy i kroimy w piórka . Groszek odsączamy . wszystko razem mieszamy .Dodajemy tuńczyka lekko odsączonego z oliwy . Mieszamy i doprawiamy pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak