Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śliwki na ciepło do mięsa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śliwki 1/2 kg
olej 2 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
cukier
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Śliwki na ciepło do mięsa

Umyte śliwki pokroić na połówki, wypestkować i oprószyć je przyprawami. Dać na silnie rozgrzany tłuszcz i dusić pod przykryciem 5 min. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 01.09.2013 12:06
ależ to musi smakować,muszę zrobić takie sliwki
Katarzyna59 17.08.2013 18:53
fantastyczne
David 20.04.2013 12:31
bardzo ciekawe i przyda się na pewno taki przepis
barbara11561 04.03.2013 15:09
lubię owoce jako dodatek do pieczonego lub duszonego mięska:)
Ada-Gaba 19.02.2013 08:28
ciekawy przepis
barbara11561 15.01.2013 14:35
lubię dodatek owoców do mięs:)
Grazyna0211 03.01.2013 20:29
smaczny dodatek
berys18 05.12.2012 17:34
fajny pomysł
Łukasz15 24.11.2012 15:44
fajne
IKrakowianka 07.10.2012 11:12
pycha!
cooleczka 11.09.2012 19:05
wyśmienite
Dorota59 09.07.2012 19:43
świetny pomysł
teresa18 29.06.2012 21:17
ciekaawy dodatek
Norgiusz 08.05.2012 07:55
swietne
RenataZ-et 05.03.2012 18:58
ciekawe
Robert10 03.02.2012 17:22
extra
IKrakowianka 05.01.2012 19:46
super
romanrafal
romanrafal 03.12.2011 09:08
smaczne
owca441 29.11.2011 16:12
pyszny dodatek
Monika193
Monika193 18.11.2011 17:15
super
MAR3STA 12.11.2011 19:25
super
Wafelek2601 11.11.2011 09:46
super
Wacław 08.11.2011 08:00
ciekawy przepis !
Wacław 08.11.2011 08:00
ciekawy przepis !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak