Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jabłkowo-czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko kwaśne 1 szt
czosnek 2 ząbki
śmietana 1 łyżka
majonez 3 łyżki
pieprz
ser gouda 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jabłkowo-czosnkowy

Jabłko obieramy i ścieramy na tarce duże oczka.Czosnek wyciskamy przez praskę dodajemy do śmietany i majonezu . Ser ścieramy na tarce małe oczka dodajemy do jabłka .Następnie dodajemy majonez wymieszany z wyciśniętym czosnkiem .Doprawiamy pieprzem .Mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak