Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z marchwi, pietruszki i rodzynek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 3 szt.
korzeń pietruszki 1 szt.
sól do smaku do smaku
cukier drobny do smaku
majonez tradycyjny 2 łyżki
sok z cytryny do smaku
seler naciowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z marchwi, pietruszki i rodzynek

Marchew i korzeń pietruszki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać sparzone rodzynki, majonez, wymieszać. Dodac do smaku sól, cukier i sok z cytryny. Na koniec wmieszać natkę selera.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 09.01.2012 11:55
z rodzynkami nie próbowałam:)
Mati13 03.11.2011 16:24
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak