Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowo-imbirowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krojone pomidory 2 puszka
imbir
fasolka szparagowa 20 dag
ząbek czosnku 2
pieczywo 2 kromka
cukier
oliwa
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowo-imbirowa

Podsmażyć 5 minut czosnek i fasolkę. Pomidory poddusić 10 minut. Chleb podsmażyć na oliwie. Pomidory zmiksować przyprawić do smaku. Podawać z fasolką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak