Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZRAZY Z KARKÓWKI I MIĘSA MIELONEGO

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
mięso mielone 40 dkg
Koperek suszony Prymat
sól
pieprz
jajko
olej

Przepis i sposób przygotowania na: ZRAZY Z KARKÓWKI I MIĘSA MIELONEGO

Karkówkę kroimy w plastry,rozbijamy oprószamy solą i pieprzem.
Mielone mieszamy z jajkiem i posiekanym koperkiem,doprawiamy solą ,pieprzem.
Na każdy plaster karkówki nakładamy po porcji farszu i zawijamy w roladki,spinając wykałaczkami.podsmażamy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 04.07.2013 10:45
smaczny obiadek
Hefalump 16.01.2012 11:42
mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak